Tijdens de INSPIRATIEDAG op 8 februari a.s. geeft Caroline Bosgoed wederom de workshop: Tenen lezen. Wat vertellen de stand en de vorm van je tenen over je karakter en persoonlijkheid.

Caroline is tien jaar werkzaam geweest als fysiotherapeute, met een bijzondere interesse voor “Taal van het Lichaam”. Ze paste destijds graag voetreflexologie toe, waarbij de gezondheid van het lichaam wordt weerspiegeld in de voeten.

Nu ze cursussen Persoonlijke Ontwikkeling geeft, werkt ze regelmatig met Tenen Lezen, om mensen hun talenten en valkuilen te leren zien. De stand en de vorm van de tenen vertellen nl. wat over het karakter en de persoonlijkheid.  De vorm van de tenen heeft men al vanaf de geboorte, en zegt wat over het karakter van iemand. Terwijl de stand van de tenen laat zien hoe de persoonlijkheid zich ontwikkelt, en hoe men met bepaalde situaties omgaat

Ze geeft al jaren cursussen en workshops op het gebied van Persoonlijke Ontwikkeling en Bewustwording. Op een creatieve, praktische manier wil ze mensen stimuleren om open en oprecht naar zichzelf te kijken, en zo te ontdekken: wie ben ik, wat wil ik leren, wat heb ik te geven? De workshops bestaan uit o.a. teken- en schrijfoefeningen, tenen lezen, numerologie, inzichtkaarten en meditatie.

Naast eenmalige workshops voor grotere groepen, geeft Caroline ook cursusseries van 6 workshops, voor kleine groepjes van 4 à 5 mensen.

Daarnaast is ze actief in de werkgroep Heel Natuurlijk Twente en de werkgroep Natuurlijk Weten, waarbij het delen van informatie op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, voeding, natuur en gezondheid belangrijke items zijn.

Ook organiseert Caroline kloosterweekenden in Denekamp, met persoonlijke ontwikkeling als doel.

Workshop Tenen lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *