Contact maken met de natuur wordt genoemd als meest gebruikte methode door mensen om zichzelf mentaal goed/beter te laten voelen. In verbinding staan met de natuur is plezierig en werkt erg ontspannend.

Ik ben Annet Ellenbroek, sinds 2008 heb ik een praktijk voor Klassieke Homeopathie. Dit is een natuurlijke geneeswijze waarin we gebruik maken van natuurlijke middelen om je zelfherstellende vermogen te activeren.

Ik geloof dat alles in de natuur te vinden is, we zijn door onze maatschappij en leefwijze er vaak ver van verwijderd.

Naast mijn praktijk organiseer ik kruidenwandelingen in de natuur. Veel kruiden kun je eten en toevoegen aan je maaltijd. Ze zijn lekker en supergezond! Tijdens de wandelingen creƫer ik bewustwording door een verhaal of een meditatie. Het is natuurlijk ook fijn om van elkaars gezelschap en de wandeling te genieten.

Ervaar zelf hoe het is om met me mee te gaan op ontdekking in de natuur, in dit geval het kloosterbos.

Kruiden/inspiratie wandeling in het kloosterbos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *