De hack van de matrix is een fascinerend boek, waarin uitleg wordt gegeven over waar wij vandaag komen. Is onze oorsprong misschien buitenaards? Bestaat er een elitegroep die de wereld in zijn macht heeft, en zijn wij hun slaven? Vragen over massahypnose op ons bewustzijn, verborgen boodschappen, geheime symbolen en wat er verder allemaal voor ons verborgen wordt gehouden, worden besproken. Maar ook de prangende vraag: waarom worden de meeste mensen bewust in een laag bewustzijnsniveau gehouden?

Aan de hand van dit boek – gecombineerd met soortgelijke boeken en eigen inzichten – heeft René Frieswijk een presentatie gemaakt waarin hij ons meeneemt in deze matrix.  De presentatie bevat ook meerdere korte filmpjes die heel veel zullen verduidelijken.

Men kan zich aan deze negatieve krachten onttrekken door Bewustwording, bijvoorbeeld door het verhogen van de intuïtie en gebruik te maken van de wet van de aantrekkingskracht. Ontdek tijdens deze lezing ook de kracht van het derde oog en de kracht van getallen (o.a. het getal 13).


Doorzie het spel! Leer tips en trucs waardoor je het systeem (de matrix) kunt hacken.


Nadere info over deze presentatie: René Frieswijk 06-41155986

De hack van de matrix – René Frieswijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *